Can Vies és del Barri!!!

El passat dilluns 26 de maig coOLYMPUS DIGITAL CAMERAmençava el desallotjament del CSA Can Vies amb un ampli dispositiu policial. Des de llavors s’han succeït les mostres de suport i resistència al carrer contra el que ha sigut un dels majors atacs als moviments alternatius de Barcelona en els darrers temps. Conscients de la resposta que hi hauria, l’ajuntament va voler enderrocar ràpidament l’edifici per tal d’eliminar el que per ells era una pedra a la sabata. Un espai autònom, d’encontre, de lluita, d’aprenentatge però sobretot un espai nostre, arrencat del control estatal i que, després de 17 anys, moltíssima gent hi havia participat d’una manera o altre o si havia sentit vinculada. Un espai que significa més que quatre parets, fet que sembla que l’ajuntament no ho ha entès, ho fa veure que no ho entén, tanmateix el missatge els ha arribat. Són ingovernables! i no estan soles!

Després d’una setmana … Can Vies està en construcció

Avui més que mai totes som CAN VIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *