Després d’un temps desaparegudes per aquí

img-20161019-wa0004Després d’un temps de silenci, tornem a treure el cap per recordar que aquí estem i tornem amb nous canvis. L’any anterior es van incorporar nous membres i, l’espai avança poc a poc per a convertir-s’he poc a poc en l’arxiu que volem. Aquest estiu a tocat la part del fons de la nau, la qual em estat rascant i pintant les parets i el terra. Em aconseguit tenir una part de magatzem i una altre per a la recepció de nous materials. Tot això per a intentar organitzar una mica el volum de material que rebem i la posterior classificació. Toca ara començar a moure aquest engranatge i aprofundir en els temes segons la gent que s’apropi a consultar-lo o la motivació de les participants.

cropped-IMG-20160508-WA0001.jpgEl curs passat ens van pintar la persiana amb la qual, juntament amb una malla metàl·lica instal·lada per la comissió d’infraestructures de Can Batlló davant les finestres em adequat una mica la entrada.

Ara ens falta un rètol i horaris i ja farà bastant de goig.

Mentrestant, també vam instal·lar una porta de fusta amb la fusteria de Can Batlló i reciclant materials guardats al magatzem provinents de jornades de reciclatge.

img-20160402-wa0026L’objectiu és protegir una mica l’arxiu del soroll i brutícia que entra de l’exterior. També ens resguardarà del fred doncs a l’hivern és complicat estar força estona treballant-hi.

Totes aquestes obres i més estant sent autogestionades per tant, anem lentes al compaginar-ho amb treballs externs i ritmes vitals.

Esperem doncs poder continuar compaginant aquest any les millores de l’espai amb les activitats al barri per a poder contribuir amb el nostre granet de sorra.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *